Kurs Vår 2016

TeknoLabSkole
13.01.2016
Et nytt år og nye kurs! Vi har brukt endel tid i slutten av 2015 til å videreutvikle kursene våre samt å lage et helt nytt. Som vanlig er alle kurs gratis og de blir avholdt på Revheim skole i Stavanger fra klokken 11.30-15.00

Kursmeny- Felleskurs

Programmering i EV3 - Tirsdag 8. mars
På kurset vil vi gå gjennom en ti-økters plan for å lære elevene programmering av EV3 roboter. Kurset baserer seg på opplegget til Damien Kee og tar for seg ulike programmeringsteknikker og sensorbruk. Vi vil også prøve ut ferdige opplegg som du kan bruke i klasserommet.

Grunnleggende Scratch programmering - Tirsdag 12. april
Introduksjon til programmering i Scratch. Kurser baserer seg på opplegget til Kidsa koder.
Antall plasser - 20. Målgruppe: Mellomtrinn og Ungdomsstrinn

Programmering av EV3 - 3. mai (samme kurs som 8. mars)

Modellraketter - 31. mai
På kurset vil vi bygge modelraketter med faststoff motor. Disse rakettene har en stighøyde på nærmere 450m. Vi går igjennom litt rakettteori, sikkerhetsregler og bygger hver vår rakett. Om været tillater det vil vi også foreta en oppskytning (vindavhengig)
Antall plasser - 15. Målgruppe - Ungomssskolen - (mellomtrinn)

Modellraketter - 4. juni (samme kurs som 31. mai, men blir avholdt lørdag fra kl 11.30-15.00, spesielt med tanke på TeknoLab som fritidsaktivitet)
Antall plasser - 15. Målgruppe - Ungomssskolen - (mellomtrinn)

Påmelding til felleskursene skjer gjennom denne linken

Individuelle kurs

Vi stiller gjerne opp på enkelt TeknoLaber for å avholde kurs. Temaene for disse kursene bestemmer dere selv, det kan være programmering, bruk av Vitenskap & Teknologikassen eller andre aktiviteter. Uansett, ta kontakt med oss. Viktig å merke seg at her er det ganske stort "trøkk" og det er derfor viktig å planlegge i god tid.